SiriIMG_2512

 

 och

 

Sara

 

Siri och Sara är våra första

katter. Siri är den röda och

Sara är den sköldpaddsfärgade.

De är tvillingar köpta på Orust

De är en blandning av norskskogskatt och bondkatt.

Sen juli 2014 finns tyvärr inte våran fina Sara mer. Hon var en riktig äventyrare och en duktig jägare.

Siri fick somna in i november 2019 pga sjukdom. Hon var prinsessan på gården som helst drack vatten direkt från kranen och hoppade upp i fönstret när hon ville komma in. 

 

 

 

FindusIMG_5426

Findus är son till Sara och är den första katten som fötts på gården så länge vi har bott här. Han har medverkat i filmen "Apflickorna", han fick rollen bland flera sökande. Han följde dock inte manus nått vidare. Annars är Findus en väldigt gosig katt som gärna vill vara med. Tidig vår 2020 försvann våran älskade Findus och vi har ingen aning om vart han har tagit vägen. Han är mycket saknad!

 

 

 

 

 

 IMG_4260

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trazdockans Sepheus "Caesar"Bild 058

"Caesar" är en ragdoll.

Att Caesar inte är en "vanlig bonnkatt" märks tydligt då han aldrig har vett att söka skydd när det regnar ute och skulle nog inte fånga en mus ens om den satt i matskålen. Men gosig är han iallafall och älskar att burra in huvudet och vara nära. Sedan mars 2022 finns vackra Caesar tyvärr inte mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SpöketBild 018

 

Spöket är dotter till Siri och hennes pappa är ragdollen Jinx. Spöket gör verkligen själ för sitt namn då hon kan öppna ytterdörren själv, vilket inte alltid uppskattas av människorna.

 

 

 

 

 

 

IMG_4053
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PepsiIMG_2037

Pepsi är dotter till Spöket och Caesar. Detta gör att hon är 75% ragdoll. Hon är en gosig tjej som gärna myser i soffan. De andra katterna skulle nog också tillägga att hon kan va en gnutta bossig också.

 

 

 

 

 

 

IMG_4336

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Månsan DFB9023D-1552-4583-B77D-FC5C12788163

Lilla Månsan är ett busfrö som heter duga. Nån tapet har rivits upp och redan som liten kattunge släpade hon in en stor nalle under sängen. Ja, gossedjur och strumpor ligger risigt till när hon är på det humöret och kan dyka upp lite överallt i huset. Månsans mamma är Pepsi och pappan är en okänd utekatt i krokarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iris 904A469E-BD40-4AEA-8D46-F36D397B56A2

Charmtrollet Iris dök upp från ingenstans i vårat hönshus hösten 2018. Hon var en mager och utsvulten liten stackare, som lapade i sig av ett söndrigt ägg. Iris skulle egentligen bara ha stannat ett kort tag, tills vi hittade ägaren men trots att vi har försökt finna hennes tidigare hem på alla möjliga sätt så har vi inte lyckats med det. Så nu stannar hon hos oss. Iris är en riktigt mysig tjej men med en liten räv bakom örat.