Pepsi 

IMG_4336


IMG_2037

Pepsi är dotter till våra tidigare katter, Spöket och Caesar. Detta gör henne till 75% ragdoll. Hon är söt och gosig och älskar att sova på höskullen. Kan tilläggas att hon är en gnutta bossig också. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DFB9023D-1552-4583-B77D-FC5C12788163

Månsan

 

Månsan är ett busfrö som heter duga. Hennes mamma är Pepsi, vilket gör henne till fjärde generationens katt vi haft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

904A469E-BD40-4AEA-8D46-F36D397B56A2

 

Iris

 

Charmtrollet Iris dök upp från ingenstans i vårt hönshus en kall höstdag 2018. Mager och hungrig lapade hon i sig ett krossat ägg. Vi försökte på alla sätt hitta vart hon hörde hemma men efter ett tag stod det klart. Hon hörde hemma hos oss. Hon är en gosig tjej, med en räv bakom örat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katter vi minns:

 

SiriIMG_2512

 

 och

 

Sara

 

Siri och Sara är våra första

katter. Siri är den röda och

Sara är den sköldpaddsfärgade.

De är tvillingar köpta på Orust

De är en blandning av norskskogskatt och bondkatt.

Sen juli 2014 finns tyvärr inte våran fina Sara mer. Hon var en riktig äventyrare och en duktig jägare.

Siri fick somna in i november 2019 pga sjukdom. Hon var prinsessan på gården som helst drack vatten direkt från kranen och hoppade upp i fönstret när hon ville komma in. 

 

 

 

FindusIMG_5426IMG_4260

 

Findus är son till Sara och är den första katten som fötts på gården så länge vi har bott här. Han har medverkat i filmen "Apflickorna", han fick rollen bland flera sökande. Han följde dock inte manus nått vidare. Annars är Findus en väldigt gosig katt som gärna vill vara med. Tidig vår 2020 försvann våran älskade Findus och vi har ingen aning om vart han har tagit vägen. Han är mycket saknad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trazdockans Sepheus "Caesar"Bild 058

"Caesar" är en ragdoll.

Att Caesar inte är en "vanlig bonnkatt" märks tydligt då han aldrig har vett att söka skydd när det regnar ute och skulle nog inte fånga en mus ens om den satt i matskålen. Men gosig är han iallafall och älskar att burra in huvudet och vara nära. Sedan mars 2022 finns vackra Caesar tyvärr inte mer.

 

 

 

 

 

 

SpöketBild 018IMG_4053

 

Spöket är dotter till Siri och hennes pappa är ragdollen Jinx. Spöket gör verkligen själ för sitt namn då hon kan öppna ytterdörren själv, vilket inte alltid uppskattas av människorna. I september 2023 somnade vår älskade Spöket in.